Den siste måneden har vi fått hele fire nye medarbeidere, hvorav tre var permitterte fra sine stillinger. Jobbmarkedet er trangere enn noen gang, og vi er svært stolte av å ha kunder som sørger for at dette er mulig.

Våre nye kolleger ble presentert i vårt nyhetsbrev, som du kan abonnere på her.

Andreas, Tor Andreas og Nahom ønsker å takke våre kunder som har skapt disse arbeidsplassene.

Andreas Lund (21) var i et lærlingprogram hos en annen bedrift, som måtte kansellere lærlingkontrakten grunnet korona. Da han fikk mulighet som sommervikar i vår produksjon, gjorde han umiddelbart et solid inntrykk. Andreas fikk dermed tilbud om ansettelse som lærling fra 1. september. «Jeg ble veldig glad. Alle kollegene er hyggelige, og jeg ble positivt overrasket over hvor ryddig og god orden det er her i Skipnes», forteller han engasjert. På fritiden liker Andreas å «mekke bil» og er interessert i maskiner generelt.

Tor Andreas Dyrlie Strømme (31) er vårt nyeste tilskudd på kundeservice, og har god og relevant erfaring. Han var permittert i sin forrige jobb grunnet korona, og viste seg å være rett mann på rett sted da vi behøvde en ny ressurs. «Etiketter er langt mer spennende enn man skulle tro, og det er gøy å jobbe i en bedrift med så mye kompetanse og engasjement», sier Tor Andreas. I tillegg til å være nyfrelst etikett-fan, er Tor Andreas teknisk sterk, og på fritiden er han dedikert til frisbeegolf.

Nahom Asmerom (23) har utdannelse innen industriteknologi. Han var ledig på markedet og på jakt etter en produksjonsjobb i det trangeste jobbmarkedet på lenge. Nahom fikk også mulighet som sommervikar, og imponerte veldig, og det resulterte i lærlingkontrakt. «Flott arbeidsplass, spennende produksjon med nye utfordringer hver dag», er inntrykket til Nahom så langt. I tillegg til å trives i produksjonen, er Nahom interessert i fotball, spesielt Manchester United.

Arild Reppe (45) har jobbet som trykker i 23 år sammenhengende, og brenner for faget. Han ble permittert i sin stilling grunnet korona, og det passet utmerket at han da kunne få bidra i vårt etikett-trykkeri. «Det er stor overgang fra boktrykk til etikettproduksjon. Tyngre og mer utfordrende enn andre trykkerjobber jeg har hatt, og det er moro», forteller Arild engasjert. Når ikke Arild er på trykkeriet, finner man han i fjellet på tur eller på jakt.

Arild Reppe er strålende fornøyd med å være i Skipnes Etikett