Når vi alle er midt i et kapittel av norsk historie vi virkelig skulle vært foruten, våkner den norske dugnadsånden og solidaritetet som mest. Dette gjelder såvel oss i Skipnes som våre kunder som står på døgnet rundt for å holde hjulene i gang.

Da varmer det ekstra godt med herlige tilbakemeldinger fra kundene våre.

– Stolt av å benytte norsk leverandør

Wilhelmsen Chemicals AS har i forbindelse med Covid-19-pandemien kastet seg rundt for å produsere hånd- og overflatedesinfeksjon etter det enorme behovet. Les saken NRK har skrevet om dette. Skipnes er stolt leverandør av disse etikettene, og vi får svært hyggelige tilbakemeldinger.

Fra NRK.no: Her produseres mange hundre tusen flasker med desinfiserende midler til hender og overflater. FOTO: JOHN-ANDRÉ SAMUELSEN / NRK

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia har de en ledende posisjon som produsent. De leverer produkter under merkevarene Blåtind og Cleanline, samt er leverandør til private label-markedet med industrielle, kjemiske og tekniske produkter.

Når de skal ha etiketter er det svært viktig at leverandøren leverer etter strenge krav, og da er god kommunikasjon avgjørende.

Vi er stolte av å benytte norske leverandører, som sikrer norsk verdiskaping og arbeidsplasser. Skipnes kjenner oss veldig godt gjennom mange års samarbeid, de vet hva vi trenger og leverer alltid kvalitet og til rett tid.

Kenneth Akselsen, Wilhelmsen Chemicals AS

– Kjæmpebra!

En annen tilbakemelding vi fikk nylig var fra Isfjord Norway AS.

Det er fredag 20. mars. Klokken er 1545, og Skipnes er i ferd med å ta helg. Plutselig får vi en telefon om et kritisk behov for etiketter i morgen lørdag.

Dag Lund hos Isfjord Norway AS beskriver:
Vi fikk problemer med etiketter til en hastekunde, hva gjør vi …? Ringer Skipnes kl. 1545 på FREDAG. «Har dere folk til å produsere dette omgående …?»

Noen minutter etter henvendelsen hadde dere en plan for gjennomføring. FANTASTISK.

Lørdag ca. klokken 12 hentet jeg etikettene. Dette var spesielt viktig, da vi hadde produksjon både lørdag og søndag.

KJÆMPEBRA!

Dag Lund er storfornøyd med rask og fleksibel leveranse utenom åpningstid. Etter dette har vi holdt produksjon for fullt også i helgene.

Stor pågang

Vi i Skipnes takker for flotte ord fra Wilhelmen Chemicals AS og Isfjord Norway AS. Og ikke minst takk til alle våre ansatte på salg, kundeservice, repro og produksjon som bretter ermene ekstra langt opp i disse tider. Les mer om våre tiltak i forbindelse med korona-utbruddet her.

All vår egen produksjon foregår i Trondheim, og vi er stolte av å bidra til å holde hjulene i gang med norsk arbeidskraft og verdiskaping.

Vi har stor pågang, full produksjon og gjør alt vi kan for å forsyne landet med etiketter, fleksibel emballasje og linerless labels. Vi ønsker gjerne å høre fra deg og ditt behov.

Denne gjengen står på døgnet rundt for å dekke ditt behov.