Med 100 gjester, inspirerende foredrag på dagtid, presentasjon av vår nyeste investering, ølsmaking og skikkelig god stemning på kveldstid, er vi stolte av å ha delt dagen med dere. Se bilder fra dagen nederst i saken.

Tusen takk for lærerike og inspirerende foredrag fra:

  • Claus Søndergaard (UPM Raflatac): Bærekraftige materialer, helt ufarlig (The 3R solution)
  • Stian Horten (Nutrimar): Betydning av ren sone for næringsmiddelbedrifter
  • Lars Krogh (Isfjord): Grønn og grådig – bærekraftig og lønnsomt
  • Kari Bunes (Emballasjeforeningen): Sirkulære verdikjeder for plastemballasje i Norge
  • Klara Steinvik (Norsk Kylling): Mattrygghet
  • Andreas Thorvardarson (Lofotpils): Hvordan bli Norges mest miljøvennlige bryggeri?
  • Anne Guri Solem (Hermenes): Hva betyr industriens bærekraftsfokus for forbruker?
  • Mikael Slettedal (Stolt bryggeri), Saira Butt, Luka Petric (Headspin): Omprofilering av Stolt, NM-vinner i etikettdesign på VM-vinner i øl

Kanskje finner du deg selv eller noen du kjenner blant bildene? Del de gjerne! Større bilder? Høyreklikk+åpne i ny fane.

PS: Ønsker du høyoppløselig versjon av noen bilder? Ta kontakt!

Takk for laget! 🙂